SEO Driebergen

De vindbaarheid van je website bepaalt je online succes

Lokaal vindbaar zijn voor je klanten (SEO) is van groot belang voor het succes van je website. SEO is geen makkelijk kunstje. We zijn de SEO-specialist die je onderneming helpt online succesvol te zijn.

"Mijn website werkt niet goed, hoe krijg ik genoeg hits via Google?" Deze vraag horen we vaak. En ook: "Hebben jullie niet wat trucs met zoektermen?" Helaas werkt SEO niet zo.

SEO Driebergen (zoekmachine-optimalisatie)

"Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt in Google door mijn klanten?" Als SEO-specialist in Driebergen houden we ons bezig met de vindbaarheid van je website in Google. Daar komt veel bij kijken. Zoekmachines kijken naar de voorkeuren, locatie en zoekgeschiedenis van gebruikers. Ook spelen sociale netwerken een grote rol.

Dat de Homepage de belangrijkste pagina is, is ook achterhaald. Een groot deel van de bezoekers komt via een andere pagina een website binnen: zogenaamde landingspages. Daarom is het belangrijk deze pagina's ook goed in te richten.

Waar op letten bij de vindbaarheid van mijn website?

Zoekmachines gebruiken een complex algoritme voor het indexeren (beoordelen) van websites. Tegenwoordig draait het om de volgende zaken:

  1. Is er revelante en goede, onderscheidende content? Is de website een autoriteit op het beschreven onderwerp?
  2. Draagt de techniek van de website bij aan de optimalisatie. Zijj kopjes, titels, links, alt-tags, etc. in orde?
  3. Welke externe bronnen verwijzen naar de website?
  4. Wordt er op social media gesproken over de website?

Dus niet alleen de website, maar ook externe factoren moeten geoptimaliseerd zijn. Met onze jarenlange ervaring in zoekmachine-optimalisatie (SEO) kunnen we websites effectief gevonden laten worden.

Content (webteksten)

Goede content draagt bij aan de vindbaarheid en leesbaarheid van een website. Het schrijven van webteksten is daarom een vak apart. Het stelt eisen aan de opbouw, de lengte en het 'karakter' van de webteksten. Oogopslag weet hoe leesbare en goed vindbare webteksten geschreven moeten worden.

Verbeteren bestaande website

"Mijn website werkt niet voor me, ik krijg niet genoeg hits via Google." Deze vraag krijgen we vaak bij Oogopslag. Daarnaast wil ook niet iedereen een compleet nieuwe website. Met de nodige quickwins kan er van bestaande websites ook weer een effectief communicatiemiddel gemaakt worden. De winst zit vaak vooral de zoekmachine-optimalisatie en verbeteringen aan de usabilty.

Aan de hand van een analyse kan geïnventariseerd worden wat de status is op deze vlakken en welke verbeterpunten er op korte termijn voor betere resultaten kunnen zorgen.

Meer weten over bovenstaande? Laat je vraag weten.

Ik ga voor jouw online succes! Waarmee kan ik jou helpen?


turbid