Werkwijze - Websites voor startende ondernemers

Werkwijze

Website laten maken? Wij bouwen niet alleen je website, maar zijn je online partner.

We gaan voor jouw online succes. Daarom gaan we verder dan alleen je website bouwen. Wij zijn je online partner.

Jouw online partner

Als jouw online partner beginnen we met luisteren, onder het genot van een kopje koffie: wat zijn je online ambities? Wie is je doelgroep? Wat zijn je wensen? Kunnen we je helpen met een responsive website voor mobiel, social media campagne of het verbeteren van je online vindbaarheid? We maken graag een afspraak om met je te praten over je wensen en ambities.

Jouw online strategie

Op basis van je ambities en wensen formuleren we jouw online strategie. Welke online oplossingen passen bij jou en je doelgroep?

Functioneel ontwerp

We maken een functioneel ontwerp op basis van de online strategie en je wensen. Hierin is nog geen grafisch ontwerp verwerkt. In het functioneel ontwerp wordt bepaald welke functies, vlakken en onderlinge verbanden er zijn binnen een website. Het functioneel ontwerp vormt een basis voor een gesprek; zijn we op de goede weg?

Webdesign, huisstijl en beeldmateriaal

In de volgende fase komt het creatieve webdesignen om de hoek kijken. We maken een grafisch ontwerp op basis van het functioneel ontwerp. Ook verwerken we beeldmateriaal en integreren de huisstijl van je bedrijf. Is er nog geen huisstijl of beeldmateriaal? Dan gaan we ook aan de slag met logo, kleuren, fotografie, etc. Het artistieke proces stopt pas als wij én jij tevreden zijn.

Website bouwen

Tot slot wordt de website gebouwd in ons content management systeem MODx. We zorgen dat de website responsive is; geschikt voor kleinere schermen van smartphone en tablet.

Content en webteksten

Heb je al bestaande teksten? Dan zetten we ze over naar de nieuwe website. Of we schrijven nieuwe teksten, helemaal geoptimaliseerd voor zoekmachines. We bewerken plaatjes en plaatsen ze op de juiste plek. We zorgen dat de website goed 'gevuld' is en dat je direct van start kunt.

Training

Uiteraard krijg je ook een uitleg en training over het content management systeem, zodat je zelf teksten, plaatjes en pagina's kunt beheren in de toekomst.

Afspraak maken met onze webdesigners?

Zoals je ziet gaan we voor jouw online succes. We maken graag een afspraak. Onze webdesigners gaan graag in gesprek over je wensen en ambities. We kijken wat haalbaar is.


Meer weten over bovenstaande? Stel ons een vraag.

Wij gaan voor jouw online succes! Waarmee kunnen we jou helpen?


turbid