Verder met je website - Websites voor startende ondernemers

Verder met je website

Wat is jouw online ambitie? Geeft jouw website je de gewenste resultaten?

Geeft jouw website je de gewenste resultaten? Of staat dat 'ding' daar maar te staan? Ga verder met je website!

Hieronder geven we je 5 tips om je website naar ongekende hoogte te krijgen. En je krijgt tevens een aanbod van ons.

1. Je online strategie

Een online strategie is de basis voor het succes van je website. In een online strategie leg je vast wat (haalbare) ambities zijn, wie je doelgroep is en hoe je site dat gaat bereiken. Heb je met je website-bouwer nagedacht over je online strategie? Zo ja, zou je die ons willen vertellen? We kijken graag met je mee.

Zo nee: wat jammer! Want je hebt een website laten bouwen zonder route of plan. Mogen wij helpen je online ambities te realiseren? Stuur ons dan eens een berichtje.

2. Responsive?

Heb jij je site al eens bekeken in je smartphone? En? Prettig? Wist je dat méér dan 50% van de zoekopdrachten in zoekmachines in een smartphone wordt gedaan? Responsive betekent dat je website 'reageert' op het apparaat waarmee de website bekeken wordt. De website schaalt mee, de vormgeving past zich aan, de navigatie krijgt een andere vorm en de content wordt anders getoond.

3. Sober en saai

Een website moet helder zijn en makkelijk in gebruik. De navigatie moet duidelijk zijn (waar ben ik?), de teksten goed leesbaar en de vormgeving moet dat alles ondersteunen. Misschien gaat sober en saai wat te ver, maar je begrijpt: vormgeving kan ook de beleving en het gebruiksgemak in de weg zitten.

4. Welkom op onze website

Je ziet het vaak: een vriendelijk welkom op de website. Alleen gaan we dan voorbij aan: 1. het is een website, geen winkel. 2. Bezoekers komen met een doel. 3. Je verkoopt blijkbaar 'Welkom op onze website'? (Gebruik de openingstitel om je belangrijkste product of dienst aan te prijzen).

5. 'Iets' met Facebook en Twitter

Veel ondernemers moeten 'iets' met Facebook, Twitter of Linkedin vinden ze. Social media dragen inderdaad bij aan de vindbaarheid van je website en het zichtbaar maken van je expertise en autoriteit. Maar de grote valkuil is dat er zomaar begonnen wordt op social media kanalen zonder een goede contentstrategie.

Herkenbaar?

Durf je het aan ons in te schakelen als je online partner? We zijn een club online professionals die met je meedenkt en je online ambities omzet in een werkende strategie. We comitteren ons daarbij aan jouw online succes. Hieronder doen we je een aanbod.

Ons aanbod

We willen graag jouw online partner zijn. Eentje die je helpt met al je vragen over 'online'. En die met jou werk gaat maken van een werkende online strategie. Eentje die je professioneel ondersteunt met webdesign, vindbaarheid, webhosting en social media. We willen je daarom graag ons aanbod laten zien.

Wil je het volledige aanbod ontvangen, laat dan hieronder een berichtje achter. Of neem op een andere manier contact op.


Meer weten over bovenstaande? Stel ons een vraag.

Wij gaan voor jouw online succes! Waarmee kunnen we jou helpen?