Verbeter je online dienstverlening

Ben jij al klaar voor de 1,5-metermaatschappij? Ben je op zoek naar een betere online dienstverlening? Nieuwe vormen van digitaal contact met je klanten? Meer zichtbaarheid en een betere vindbaarheid?

Verbeter je online dienstverlening

Neem dan contact met me op. Ik kan je helpen met je website, een webshop en al die andere online middelen die jou en je klanten kunnen helpen. Een opsomming:

  1. Het verbeteren van je online vindbaarheid door middel van SEO. Je krijgt een gratis scan, PLUS mijn checklist.
  2. Het bouwen van een webshop zodat je online je producten en diensten (!) beter kunt verkopen.
  3. Het inrichten van Google Mijn Bedrijf: wordt beter (lokaal) gevonden, biedt actuele informatie over je bedrijf en kom sneller in contact met potentiƫle klanten.
  4. Het opzetten van webinars; ga wekelijks aan de slag met een online uurtje. Ik heb je bij de onderwerpen en het technisch instellen.
  5. Het bekijken en inrichten van je Linkedin-profiel. Voorkom valkuilen en toon je autoriteit als professional.
  6. Een compleet nieuwe website voor je bedrijf; ga NU van start met een nieuwe mobielvriendelijke en goed vindbare website die je klanten gaat opleveren.

Zit er iets bij voor je? Of heb je een andere wens die je wilt bespreken? Bel me op 0852735300 of mail me op info@oogopslag.nl.

Mijn dienstverlening gaat gewoon door. Het is alleen niet mogelijk om fysiek langs te komen op kantoor. Bellen en mailen kan altijd.

Gratis Zoom Spreekuur

Iedere woensdag geef ik een gratis Zoom Spreekuur. Meld je hieronder aan, dan krijg je de link naar de Zoom-meeting toegestuurd. Het is volledig gratis en je zit verder nergens aan vast.

Datums Zoom Spreekuur:

Wil je eerst met me in gesprek, bijvoorbeeld over het jaarprogramma? Bel me dan op 085-2735300 of stuur me een bericht op gerben@oogopslag.nl.

turbid