Start met je website - Websites voor startende ondernemers

Start met je website

Vandaag starten, binnen twee weken online.

Meer klanten uit je website halen? Dan gaan we eerst aan de slag met een goede online strategie. Deze is niet gericht op zoveel mogelijk bezoekers, maar op zoveel mogelijk conversie. Met de juiste online strategie vind je de juiste klanten die vervolgens je website als het antwoord ervaren op de vragen die ze hebben. En tot een aankoop overgaan...

Wat is je online strategie?

Om je online strategie vast te stellen kijken we eerst naar je online ambitie. Wat wil je online bereiken? Wat is het doel van je website? Dat kan zijn: verleiden tot contact, verkopen van producten, online servicedesk (minder telefoontjes), etc.

Daarnaast kijken we naar je doelgroep; wie zijn het? Welke taal spreken ze? Op welke online platformen zijn ze te vinden? Wat vinden zij belangrijk aan je website?

Tot slot kiezen we de middelen. Dit betreft niet alleen de techniek, zoals het content management systeem, maar ook het inrichten van je marketing-meetinstrumente zoals Google Analytics.

Platformen kiezen

Hoewel je website de spil is in je online aanwezigheid, zijn er meer platformen die je kunt inzetten: nieuwsbrieven, social media, adwords campagnes, etc. Ook dit nemen we mee in het bepalen van de online strategie.

Geschikt voor mobiel

Meer dan de helft van de zoekopdrachten in zoekmachines vindt plaats op een smartphone of tablet. Daarom moeten websites geschikt zijn voor kleinere schermen. Wij bouwen daarom zogenaamde responsive websites om het gebruiksgemak ook op mobiel, tablet of smartphone te garanderen.

Content management systeem (CMS): Wordpress, MODX

We bouwen al onze sites in een content management systemen (CMS) zoals Wordpress en MODX. Met een CMS kan de eindgebruiker makkelijk zelf de website onderhouden. Pagina's, teksten en plaatjes zijn makkelijk te beheren. Wij bouwen onze sites in het geweldige MODx en Wordpress.

Webhosting

Omdat we online partner zijn van onze klanten regelen we ook de webhosting voor onze klanten. Op onze eigen server kunnen we de continuïteit van de websites garanderen; we regelen backups, updates en veiligheid.


Meer weten over bovenstaande? Stel ons een vraag.

Wij gaan voor jouw online succes! Waarmee kunnen we jou helpen?


turbid