Over Gerben

Mijn hart voor ondernemerschap.

Gerben Bloemendal Oogopslag WebsitesToen ik de Kamer van Koophandel uitstapte was ik ondernemer. Althans, ik had mijn eenmanszaak ingeschreven en had daarmee een onderneming. Met een half uurtje stond ik weer buiten.

Het was 1999, ik studeerde architectuur aan de TU Delft, en ik richtte mijn eerste onderneming op. Samen met een aantal vrienden reisden we het hele land af en verkochten we websites aan ondernemers. Ik kon mijn passie voor vormgeving kwijt en onze bedrijfjes deden het goed. Logisch ook, want in die tijd hadden nog niet veel ondernemers een website.

Na mijn studie heb ik mooie tijden meegemaakt op communicatie- en marketingafdelingen van diverse organisaties. Ik heb daar de fijne kneepjes geleerd van communicatie en online marketing. Toen ik een paar jaar geleden de stap zette om weer voor mezelf te beginnen, bleek de praktijk weerbarstiger; het verkopen van websites ging niet meer zo automatisch als in 1999.

Het ondernemerschap moest serieuzer aangepakt worden. Hoe kon ik klanten écht helpen, niet alleen met een goede website, maar ook met duurzame kennis? Tijdens het volgen een tweejarige post-HBO-opleiding voor ondernemen aan de Zakelijk Succes Academie werd ik meegenomen langs allerlei uitdagende thema's, als: wie ben ik als ondernemer, wat is mijn toegevoegde waarde, hoe kan ik mijn onderneming systematiseren, hoe kan ik werken aan rendement voor mezelf en mijn klanten?

Inmiddels ben ik zo'n 200 klanten verder. Mijn hart ligt bij het helpen van mooie ondernemers om hun toegevoegde waarde op de kaart te zetten. Dat doe ik met steengoede websites, maar ook door het bijbrengen van kennis en vaardigheden. Met als resultaat een website die werkt én ondernemers die echt geholpen zijn.

Mijn hart voor ondernemers uit zich ook in de mede-oprichting van een CON, een landelijk netwerk waarin zo'n 1000 ondernemers ondergebracht zijn.

Ik ontmoet veel ondernemers die ook vol energie en passie zijn begonnen aan hun onderneming. Ook bij hen zie ik dat het hebben van een onderneming niet altijd hetzelfde is als ondernemerschap. Wanneer ik hen help hun online propositie in te richten, een steengoede website voor ze te bouwen, of hun emailmarketing op te zetten, dan stop ik niet bij het product, maar bouw mee aan hun onderneming, zodat ze als ondernemer groeien in kennis en daarmee in aantal klanten.

Want mijn passie is: ondernemers echt verder helpen met een duurzame oplossing. Daar zet ik mijn talent en ervaring in het ontwerpen en bouwen van succesvolle websites graag voor in.

Wil je van start met een succesvolle website? Ik bouw steengoede Wordpress-websites volgens een bewezen succesmethode. Daarnaast help ik je het eerste jaar zodat je onderneming goed op de kaart staat. Samen werken we in een programma aan je online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Webbouwer in Veenendaal

Oogopslag Websites is gevestigd in Veenendaal en is opgericht in 1999 door internetondernemer Gerben Bloemendal. Ik help ondernemers hun online ambities om te zetten naar succesvolle websites. Dat doe ik niet alleen als webbouwer, maar ook als trainer, zodat ondernemers zichtbaar en vindbaar worden.

Klanten over Gerben:

Jan Piet, ondernemer en oprichter CON"Oogopslag Websites heeft in korte tijd de website van mijn onderneming Lafjoetoe Services vernieuwd. Nieuwe look, nieuwe inhoud, technisch in orde, gebruiksvriendelijk. Dit is wat ik noem 'ontzorgen' van de klant. En dat voor een zeer schappelijke prijs!"

Jan Piet, ondernemer en specialist fondsenwerven

 

Kirsten Huisman, schrijftrainer en coach in persoonlijke ontwikkeling"Prettig contact, duidelijke website gemaakt en gebruik ervan eenvoudig uitgelegd in een filmpje."

Kirsten Huisman, schrijftrainer en coach in persoonlijke ontwikkeling

 

Robert van Straten, specialist worldwide shipping"Gerben/oogopslag is ons steeds heeeeel goed van dienst."

Robert van Straten, specialist worldwide shipping

 

Jan Hofman, coach en freelance pastor"Met mijn huidige site word ik merkbaar beter gevonden op Google. Gerben heeft me al die tijd op een prettige en meedenkende manier geholpen met zijn kennis over online. Mijn site levert me klanten op waar mijn hart echt harder voor gaat kloppen."

Jan Hofman, coach en freelance pastor

 

Oeds Blok, coach"Oogopslag Websites heeft onze wensen goed bij elkaar gebracht! Gerben heeft vanaf het begin meegedacht en gecoacht hoe online te communiceren met onze doelgroep. Je kunt op Gerben aan, hij is snel, zorgvuldig, vakkundig en een goede gids in de online wereld!"

Oeds Blok, coach

Zet je bedrijf op de kaart met een steengoede website

Wil jij net als deze ondernemers ook van start met een steengoede website? Wil je lekker aan de slag met (meer) klanten? Geen gedoe met techniek? Wil je een betere zichtbaarheid en vindbaarheid? Ga dan aan de slag met mijn programma.

 

turbid