Jaarprogramma 2020: Zet je onderneming op de kaart

Jaarprogramma 2020: Zet je onderneming op de kaart

Word beter vindbaar online, gun jezelf nieuwe klanten en zet je onderneming op de kaart.

Ben je zelfstandig ondernemer en net gestart met je bedrijf? Wil je 'gewoon' lekker aan de slag met nieuwe klanten? Wil je een website die beter vindbaar is? Zou je wat meer aan je zichtbaarheid moeten doen?

Misschien herken jij je in het volgende:

De oorzaak is: er zit geen structuur en plan in je online aanpak.

Je bent hierin niet de enige; veel zelfstandig ondernemers worstelen met hun website en online vindbaarheid.

Zonder zichtbaarheid krijg je echter geen nieuwe klanten. Het klinkt misschien wat hard, maar zo werkt het.

Het probleem is vaak een eenvoudige kwestie van kennis: weten wat je online moet doen om aan klanten te doen. Achter een goed draaiende onderneming zit namelijk een strategie die werkt.

Een ander struikelblok kan een mentale zijn: "help, ik moet iets met bloggen" doet veel ondernemers bevriezen. Mijn ervaring is dat zelfstandig ondernemers helemaal niet zitten te wachten om aan de slag te gaan met online marketing. Het is ook wat eng om jezelf zo in de picture te zetten. Het liefst zou je je klanten op een natuurlijke manier binnenkrijgen.

Een derde aspect is tijd: het schiet er soms gewoon bij in.

Tot slot speelt de techniek soms parten: hoe moest ik ook al weer een pagina aanpassen op mijn website?

Het goede nieuws: ik ga je helpen met een compleet programma om jezelf op de kaart te zetten, inclusief een steengoede website en kennis van techniek.

Word beter vindbaar online, gun jezelf nieuwe klanten en zet je onderneming op de kaart.

In het jaarprogramma 2020 help ik je met een steengoede website EN het inrichten van je online vindbaarheid en zichtbaarheid. Het jaarprogramma brengt je in een stroomversnelling om je in een jaar goed op de kaart te zetten. Iets waar je anders jaren over zou doen.

In het jaarprogramma geven we aan de hand van 10 thema's je bedrijf een goede start. Dit doen we samen (vandaar de 'we'): ik vind het belangrijk dat je als zelfstandig ondernemer ook de kennis en vaardigheden opdoet over je website, de techniek, online marketing, online vindbaarheid, etc. Alleen dan kun je het je eigen maken.

Website vindbaar maken

We leggen in het jaarprogramma een grote focus op online vindbaarheid en zichtbaarheid. Alleen wanneer jouw website beter vindbaar is, zul je hoog in de organische zoekresultaten van Google eindigen. Door je website beter vindbaar te maken krijg je meer bezoekers op je pagina's. Bezoekers leiden tot leads. En leads leiden tot klanten. Dit noemen we online marketing. Het hele systeem richten we in het jaarprogramma goed in.

Wat zichtbaarheid betreft kijken we naar jouw unieke positionering, waar je kansen liggen, wie je doelgroep is, en wat wel en niet bij je past. Op basis daarvan richten we je website in, van pagina's, diensten, taalgebruik, afbeeldingen, sfeer en imago.

Het jaarprogramma is een totaalaanpak, van propositie, techniek tot online marketing. Te vaak worden deze thema's in een kleine onderneming los van elkaar, of helemaal niet, aangepakt. In het jaarprogramma werken we vanuit principes, leggen we uit wat het belang is van de thema's én gaan we concreet en praktisch aan de slag.

Een steengoede website zit ook in het jaarprogramma: in jouw huisstijl, gebaseerd op een succesformule. Je website krijgt een aanvullende verdieping met zoektermenonderzoek, landingspages en meer. Het komt allemaal aan bod in het jaarprogramma.

Resultaat: Laat mij je helpen je bedrijf goed op de kaart zetten, zodat jij lekker aan de slag kunt met klanten.

Het resultaat is dat je bedrijf beter vindbaar online is, goed op de kaart staat en je daadwerkelijk nieuwe klanten krijgt.

Voor wie is dit jaarprogramma bedoeld? Voor iedere zelfstandig ondernemer die een dienst verkoopt. Met name coaches, trainers, schrijvers, adviseurs en andere 'online' ondernemers.

Nu denk je misschien: "Dit is de zoveelste online cursus. Wat gaat het me brengen?" Om het even op te sommen:

  • Je bent meetbaar beter vindbaar in zoekmachines (scoren op zoektermen).
  • Je krijgt meer klanten in minder tijd via je online activiteiten.
  • Je hebt een duidelijke online propositie die de juiste doelgroep aanspreekt.
  • Je hebt door dit programma een voorsprong genomen op collega-ondernemers (je concurrenten).
  • Je marketing is geautomatiseerd.
  • Je hebt een mindset ontwikkeld waarin je online marketing je eigen hebt gemaakt.

Trainer GerbenDeze methodes zijn ook geen unieke methodes, maar 'gewoon' methodes die werken. Ik heb ze al jaren toegepast, onder andere voor mijn eigen bedrijf. Al 20 jaar ben ik online ondernemer en heb daarin ruim 300 andere ondernemers mogen helpen met deze praktische kennis. Mijn hart ligt niet alleen bij het bouwen van bruikbare, mooie websites, maar vooral in het helpen van ondernemers omdat ik al een stapje verder ben. Met mijn ruime ervaring als trainer/docent help ik je op een plezierige manier door de materie heen te komen. Het jaarprogramma volg je samen met 2-3 andere ondernemers, zodat we elkaar ook kunnen helpen en inspireren. Deze wisselwerking van kennis en elkaar helpen is zeer waardevol.

Welke 10 thema's komen voorbij in het jaarprogramma?

Je positionering

We werken aan je positionering. Dit geeft je vertrouwen in hoe je je profileert naar buiten.

Je ideale klant

We bepalen je ideale klant: hoe vang je hun aandacht en creëer je klanten?

Steengoede website

Je krijgt een steengoede website, inclusief superveilige hosting en domeinnaam.

Techniek

Je krijgt training in het beheren van de techniek van je website.

Teksten

We schrijven samen de teksten voor je website, waaronder een steengoede Over mij-pagina.

SEO

Je krijgt een zoektermen-onderzoek, die als basis dient voor een online vindbaarheid.

Landingspagina's

We schrijven samen drie landingspages met een relevant aanbod voor jouw doelgroep.

E-mailmarketing

We bouwen aan een leadgenerator door middel van e-mailmarketing.

Blogs

Je krijgt training in het schrijven van blogs, met als resultaat 10 blogs. Deze dragen direct bij aan je vindbaarheid.

Social media

We kiezen de voor jou belangrijke social media kanalen en richten deze in. Verder werken we aan een contentplan voor je online zichtbaarheid.

Worstel je al een tijdje met bovenstaande? Weet je stiekem ook dat er meer te halen valt uit je online vindbaarheid? Wil je een stroomversnelling aanbrengen in je onderneming?

Meld je dan aan voor het jaarprogramma. Zet je bedrijf goed op de kaart en ga lekker aan de slag met klanten.

Het jaarprogramma is een persoonlijk programma, waarin we samen werken aan je website, online vindbaarheid en zichtbaarheid. Het is geen online programma, maar we komen fysiek samen in het midden van het land. Sommige sessies komen we samen met 2-3 andere ondernemers, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen helpen.

Het jaarprogramma is voor jou, wanneer je:

  • Meer klanten wilt krijgen en je inkomen wilt laten groeien
  • Bereid bent te investeren in je onderneming
  • Bereid bent tijd en energie in het programma te steken

Het jaarprogramma start op 13 januari 2020. Ik heb plek voor 3 ondernemers.

De investering die ik van je vraag is: € 3500 (eenmalig, of in 4 termijnen van € 875), exclusief 21% BTW.

Tip: Het programma is voor 28% aftrekbaar van je belastingaangifte volgens de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Gun jezelf nieuwe klanten en meld je aan voor het jaarprogramma:

Meld je hieronder aan. Wil je eerst met me in gesprek? Bel me dan op 085-2735300 of stuur me een bericht op gerben@oogopslag.nl.


turbid