Gratis Zoom Spreekuur

Gratis Zoom Spreekuur

Ben jij startend ondernemer? Of ben je toe aan nieuwe klanten, maar lukt het je al een tijdje niet? Meld je dan aan voor het gratis Zoom Spreekuur.

Momenteel geef ik iedere woensdag een gratis Zoom Spreekuur. Tijdens deze inspiratiesessie geef ik praktische tips om je als ondernemer online te helpen. Van webhosting, Google Mijn Bedrijf, je unieke propositie, tot SEO; alles komt aan bod. Je gaat 'naar huis' met een hoop waardevolle informatie waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt.

Gratis inspiratiesessie startend ondernemersVoor wie is het Zoom spreekuur bedoeld?

Het Zoom Spreekuur is handig voor zelfstandig ondernemers én kleine ondernemers meer uit hun website willen halen. 'Online' is voor jou de sleutel om klanten te vinden en te bedienen, of je nu diensten levert of producten verkoopt.

Als online ondernemer komt er veel op je af. Een website inrichten, zorgen voor een goede vindbaarheid, werken aan je uitstraling en identiteit. En: hoe vind ik die leuke klanten? Want dat is het allerbelangrijkste. Om leuke klanten te vinden zal je website goed vindbaar moeten zijn. De techniek van je website moet je onder de knie hebben. En hoe zit het met teksten schrijven, bloggen en zichtbaar zijn op social media?

Tijdens het gratis Zoom Spreekuur vertel ik over praktische onderwerpen waar je als ondernemer online mee te maken krijgt. Van webhosting, je unieke propositie, online vindbaarheid en zichtbaarheid; alles komt aan bod. Je gaat naar huis met een hoop waardevolle informatie waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt.

N.B. Voor startend ondernemers heb ik een speciaal programma. Kijk wat dat voor jou betekent.

Locatie: Via Zoom, met je laptop, smartphone of PC. Regel oordopjes zodat je zonder afleiding kunt meedoen. Zorg ook voor pen en papier.

Tijdstip: 11:00-12.00 uur. Zie data hieronder.

turbid