Gratis inspiratiesessie startend ondernemers

Gratis inspiratiesessie startend ondernemers

Ben jij startend ondernemer? Of ben je toe aan nieuwe klanten, maar lukt het je al een tijdje niet? Meld je dan aan voor een van de gratis inspiratiesessies.

Gratis inspiratiesessie startend ondernemersIn deze eerste fase van je onderneming komt er veel op je af. Een website inrichten, een goede foto van jezelf laten maken, een domeinnaam aanvragen, en natuurlijk: hoe vind ik die leuke klanten? Want dat is het allerbelangrijkste.

Om leuke klanten te vinden zal je website goed vindbaar moeten zijn. De techniek van je website moet je onder de knie hebben. En hoe zit het met teksten schrijven, bloggen en zichtbaar zijn op social media?

Tijdens de gratis inspiratiesessie vertel ik waar je als startend ondernemer online mee te maken krijgt. Van webhosting, je unieke propositie tot SEO; alles komt aan bod. Je gaat naar huis met een hoop waardevolle informatie waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt om te starten met een goede basis voor online vindbaarheid en zichtbaarheid. Ik vertel ook over het jaarprogramma voor startend ondernemers en wat dat voor jou betekent.

Locatie: Veenendaal

Tijdstip: 9:30 tot 11:30 uur

Gratis inspiratiesessie

Tijdens de gratis inspiratiesessie vertel ik waar je als startend ondernemer online mee te maken krijgt. Van webhosting, je unieke propositie tot SEO; alles komt aan bod. Je gaat naar huis met een hoop waardevolle informatie waarmee je gelijk praktisch aan de slag kunt om te starten met een goede basis voor online vindbaarheid en zichtbaarheid. Ik vertel ook over het jaarprogramma en wat dat voor jou betekent.

Datums inspiratiesessies:

Wil je eerst met me in gesprek, bijvoorbeeld over het jaarprogramma? Bel me dan op 085-2735300 of stuur me een bericht op gerben@oogopslag.nl.

turbid